Beste lezers,

Eind 2015 ben ik begonnen met het beschrijven van mijn persoonlijke proces met als doel lotgenoten te inspireren op hun eigen pad. Met mijn verhaal hoop ik openheid te creëren en taboes te doorbreken. Om 'het gesprek' verder op gang te helpen, nodig ik je uit eigen ervaringen en/of reacties op het boek hier te delen.

Laat een reactie achter!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Ria Vellekoop heeft geschreven op 13/07/2019
Je hebt een bijzonder boek geschreven over een bijzondere reis... ik heb het met ontroering en respect gelezen omdat het moedig en oprecht is en ook nog goed geschreven! Dit boek gaf mij steun toen ik me alleen voelde in een moeilijke periode op mijn 'levensreis'. Dankjewel daarvoor. Ik wens je veel geluk en gezondheid.
Ursula heeft geschreven op 21/03/2019
Hoi Silvia, wat heb je een bijzonder boek geschreven ! Je hebt jou verhaal, zoals jij dat hebt ervaren, zo eerlijk en oprecht weten te verwoorden ! Regelmatig stond het kippenvel op mijn armen, de tranen in mijn ogen en schoof ik automatisch op het puntje van mijn stoel. De woorden, de zinnen in je boek komen vaak regelrecht uit je hart en dan kan het bij de ander echt binnenkomen. Maar dat moet je wel durven, en die beslissing heb je (ook;-) genomen Zo mooi dat je ook je favoriete liedjes, teksten en foto's hebt gedeeld, daarmee laat je ook jezelf zien. Ik wens je al het goede voor Jou toekomst. P.S het maakt me blij en dankbaar dat ik je boek heb gelezen, het geeft moed 🙂 en nog veel meer.
Jolinda heeft geschreven op 09/01/2019
Wat een prachtig en puur geschreven boek! Heel veel herkenning. Ook ik heb een gedeelte van de Camino gelopen. Bedankt, dat jij mij hebt laten mee genieten van jou weg!
Tsong Ying Oostendorp heeft geschreven op 03/12/2018
Dag Silvia, ik vond je boek prachtig beschreven en hoop dat het een steun voor anderen kan zijn. Je hebt er goed aan gedaan om alles op deze wijze te verwerken. Veel goeds voor jou en je gezin gewenst.
Eddie Kempers heeft geschreven op 08/11/2018
Dag Silvia, Ik vind je een kanjer. Diep respect. Prachtig geschreven.
Nathalie Kuiper heeft geschreven op 08/10/2018
Lieve Silvia, Een prachtig boek. Je hebt me geraakt en geïnspireerd. Diep respect voor de wijze waarop jij – ondanks het nimmer aflatende oordeel van de buitenwereld - kracht hebt weten te putten uit jouw eigen bronnen. Ik heb jou als collega pas na deze periode leren kennen. Schoonheid komt van binnen zeggen ze. Los van het feit dat je een prachtige verschijning bent, denk ik nu ook te kunnen plaatsen waarom ik je altijd zo vind stralen! Liefs, Nathalie
Truus Oude Luttikhuis heeft geschreven op 11/09/2018
Dag Silvia, wat een mooi geschreven boek....ik heb het in 2 adems uitgelezen, je openhartigheid in alles, je beleving in alles, zelfreflectie en de groei naar nu.....Respect en diepe buiging.
Sandra Bouhuis heeft geschreven op 05/09/2018
Hey Silvia, wat heb je alles geweldig verwoord in je boek! Echt een verhaal wat me vanaf het begin pakte. Ik heb het boek dan ook in één keer uitgelezen, kon het gewoon niet wegleggen. Je bent een kanjer!
Engel Bergs heeft geschreven op 03/09/2018
Silvia, op 12 april 2014 starte mijn camino. De eerste 10 dagen samen met mijn 2 zoons. Daarna "alleen" verder. Later heb ik met hen nogmaals de hele camino gelopen. Ik was reeds 2x in Santiago de Compostela geweest met de fiets. Maar de wandeling heeft me veel meer gegeven. In het boek geeft je fantastisch weer wat het betekent om steeds dichter naar je zelf te komen. Iedereen heeft wel een reden om de camino te lopen maar die van jouw was wel hevig hoor. In je boek laat je de lezer, ook zij die onbekend zijn met de camino, de weg beleven. Dit boek laat je niet meer los. Fantastisch. De openhartigheid hoe je je aan de lezer bloot stelt. Maar vooral hoe je na je camino uiteindelijk de draad, met je gezin, weer opneemt. De camino is als een virus. Het laat je niet meer los. Steeds weer het verlangen om op pad te gaan. Bedankt voor dit schitterend boek.
Jos Bruns alias jos natuur heeft geschreven op 19/08/2018
Vandaag in een dag uitgelezen, prachtig mooi boek, indrukwekkend, vaak een traantje moeten wegpinken, het maakte bij mij kennelijk ook en een en ander los. Geniet van de wandelingen die komen gaan en succes met je verdere leven. Groetjes, Jos.