Beste lezers,

Eind 2015 ben ik begonnen met het beschrijven van mijn persoonlijke proces met als doel lotgenoten te inspireren op hun eigen pad. Met mijn verhaal hoop ik openheid te creëren en taboes te doorbreken. Om 'het gesprek' verder op gang te helpen, nodig ik je uit eigen ervaringen en/of reacties op het boek hier te delen.

Laat een reactie achter!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Jolinda schreef op 09/01/2019:
Wat een prachtig en puur geschreven boek! Heel veel herkenning. Ook ik heb een gedeelte van de Camino gelopen. Bedankt, dat jij mij hebt laten mee genieten van jou weg!
Tsong Ying Oostendorp schreef op 03/12/2018:
Dag Silvia, ik vond je boek prachtig beschreven en hoop dat het een steun voor anderen kan zijn. Je hebt er goed aan gedaan om alles op deze wijze te verwerken. Veel goeds voor jou en je gezin gewenst.
Eddie Kempers schreef op 08/11/2018:
Dag Silvia, Ik vind je een kanjer. Diep respect. Prachtig geschreven.
Nathalie Kuiper schreef op 08/10/2018:
Lieve Silvia, Een prachtig boek. Je hebt me geraakt en geïnspireerd. Diep respect voor de wijze waarop jij – ondanks het nimmer aflatende oordeel van de buitenwereld - kracht hebt weten te putten uit jouw eigen bronnen. Ik heb jou als collega pas na deze periode leren kennen. Schoonheid komt van binnen zeggen ze. Los van het feit dat je een prachtige verschijning bent, denk ik nu ook te kunnen plaatsen waarom ik je altijd zo vind stralen! Liefs, Nathalie
Truus Oude Luttikhuis schreef op 11/09/2018:
Dag Silvia, wat een mooi geschreven boek....ik heb het in 2 adems uitgelezen, je openhartigheid in alles, je beleving in alles, zelfreflectie en de groei naar nu.....Respect en diepe buiging.
Sandra Bouhuis schreef op 05/09/2018:
Hey Silvia, wat heb je alles geweldig verwoord in je boek! Echt een verhaal wat me vanaf het begin pakte. Ik heb het boek dan ook in één keer uitgelezen, kon het gewoon niet wegleggen. Je bent een kanjer!
Engel Bergs schreef op 03/09/2018:
Silvia, op 12 april 2014 starte mijn camino. De eerste 10 dagen samen met mijn 2 zoons. Daarna "alleen" verder. Later heb ik met hen nogmaals de hele camino gelopen. Ik was reeds 2x in Santiago de Compostela geweest met de fiets. Maar de wandeling heeft me veel meer gegeven. In het boek geeft je fantastisch weer wat het betekent om steeds dichter naar je zelf te komen. Iedereen heeft wel een reden om de camino te lopen maar die van jouw was wel hevig hoor. In je boek laat je de lezer, ook zij die onbekend zijn met de camino, de weg beleven. Dit boek laat je niet meer los. Fantastisch. De openhartigheid hoe je je aan de lezer bloot stelt. Maar vooral hoe je na je camino uiteindelijk de draad, met je gezin, weer opneemt. De camino is als een virus. Het laat je niet meer los. Steeds weer het verlangen om op pad te gaan. Bedankt voor dit schitterend boek.
Jos Bruns alias jos natuur schreef op 19/08/2018:
Vandaag in een dag uitgelezen, prachtig mooi boek, indrukwekkend, vaak een traantje moeten wegpinken, het maakte bij mij kennelijk ook en een en ander los. Geniet van de wandelingen die komen gaan en succes met je verdere leven. Groetjes, Jos.
Sonja Kemerink-Boerrigter schreef op 13/08/2018:
Silvia mijn complimenten en heel veel respect,wat een mooi boek prachtig om te lezen ,respect ❤️❤️
Wilma en Fieke - Leontienhuis schreef op 06/08/2018:
Lieve Silvia, Wilma en ik (beide werkzaam bij het Leontienhuis - een inloophuis voor mensen met een eetstoornis en hun naasten) zijn onder de indruk van jouw verhaal en jouw boek. Boeiend beschreven. Wat ons raakt is hoe vaak je alleen bent geweest in jouw leven (ook al waren er mensen om je heen, het verdriet kon je niet delen). Als inloophuis willen we mensen steunen in de strijd tegen de eetstoornis en het stigma doorbreken en willen we mensen de steun bieden die jij hebt gemist. We voelen ons vereerd dat je jouw verhaal wilt vertellen aan onze bezoekers! Lieve groet, Wilma en Fieke