Tijdens een lezing van ongeveer 2 uur (incl. kort pauze) vertel ik over mijn verleden als KOPP-Kind. Het ontstaan en overwinnen van mijn overlevingsstrategie boulimia nervosa. En mijn Camino-ervaringen. Het doel is naar aanleiding van mijn boek met elkaar in gesprek te gaan. Aan de hand van mijn verhaal en de passages die ik voorlees, wordt men uitgenodigd om vooral interactief mee te doen. In de zin van jezelf openen, met elkaar te delen, van elkaar te leren en vooral ook informeel aan de “keukentafel” het gesprek met elkaar aan te gaan.

Bijeenkomst bijwonen? Bekijk de agenda voor actuele data. Meer informatie? Neem contact op door een mailtje te sturen naar: silvia@hetoordeelvoorbij.nl.

 

Het geven van de lezingen naar aanleiding van mijn boek begon nadat ik gevraagd werd mijn verhaal te vertellen bij het Leontienhuis in Zevenhuizen. Vervolgens hebben we in samenwerking met Anita Korte (Natuurkracht) en Ans van der Fels (Studio36) een tweede bijeenkomst georganiseerd bij de Koningshoek in Almelo. Sindsdien heb ik op verschillende locaties lezingen gegeven.

Ervaringsverhaal de Koningshoek

De Koningshoek is een plek waar de praktijken van Anita Korte (Natuurkracht – Praktijk voor klassieke homeopathie), Ans van der Fels (Studio36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid) en Ewald Hams (Osteopathie) gevestigd zijn. Anita en Ans hadden mij gevraagd mijn verhaal te delen in de Koningshoek, omdat het raakvlakken heeft met de visies

Lezing Leontienhuis

‘Het Leontienhuis is een inloophuis voor mensen met een eetstoornis én hun naasten. Het Leontienhuis wil mensen met een eetstoornis motiveren, coachen en begeleiden in de strijd tegen de eetstoornis.’ De lezing voor lotgenoten Op 27 september was het zover. Die ochtend zijn Sanne en ik in alle vroegte vertrokken